Recruitmentproces

Het vinden van de juiste, tijdelijke IT professionals is een kunst. Besteed je liever het gehele recruitmentproces aan ons uit? Wij helpen je graag.

StaffingNow

Recruitmentproces

Je zoekt een interim professional die je project versterkt, verloop opvangt of tijdelijk verzuim van je collega oplost, maar helaas beschik je niet over de middelen om deze professional te vinden. Met onze recruitmentservice zoeken en vinden we voor jou de juiste interim professional. Zo beschik je altijd over on-demand flexibele en deskundige professionals. Ieder met een frisse en onafhankelijke kijk op de markt.

Een CV zegt niet alles

De beste match gaat verder dan een goed cv. Iemand die echt bij de organisatie past, iemand die betrokken is, gemotiveerd is en zich makkelijk aanpast? Daarvoor moeten we verder kijken dan enkel ervaring en expertise. Competenties, persoonlijkheid en de juiste drijfveren zijn net zo belangrijk. Wij toetsen dit. Zo krijg je altijd de interim professional die het gewenste resultaat behaalt.

Proces

Zoek je een interim professional voor de invulling van een opdracht? Wij helpen je graag. Dankzij ons grote netwerk hebben wij contact met duizenden gekwalificeerde professionals. We zetten onze persoonlijke expertise en platformen in om de beste match te selecteren.

Allereerst gaan we met je in gesprek om vast te stellen wat je behoeftes zijn. We definiëren de harde en zachte eisen die je stelt aan kandidaten voor jouw opdracht. Je geeft aan welke regels gelden voor het tarief waarmee de professional zich mag aanbieden. Wij zoeken vervolgens naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Heb je al een vacaturetekst voor de aanvraag? Wij nemen deze graag met je door, zodat we precies weten wat je zoekt.

We zoeken op 3 manieren naar de beste professionals. Ten eerste doorzoeken we onze eigen database, waar inmiddels profielen van duizenden professionals te vinden zijn. Ten tweede nemen we contact op met partijen en vertrouwde leveranciers waar wij mee samenwerken. Deze partners hebben mogelijk mensen in dienst die goed aansluiten op jouw opdracht. Ten derde zetten we de aanvraag live op onze website, social media kanalen en externe websites. Wij nodigen professionals uit om te reageren op de opdracht.

Matchen is een vak en vergt kennis en kunde. Daarom nemen we persoonlijk contact op met de meest geschikte professionals. We selecteren profielen door cv’s en competenties te vergelijken met de aanvraag. In een persoonlijk gesprek met de professional lichten we de opdracht uitgebreid toe. Bovendien beoordelen we of er een goede klik bestaat tussen de kandidaat en jouw organisatie.

Wil jij een professional uitnodigen voor een gesprek? Gefeliciteerd! Wij regelen de intake. Voordat de professional op intake gaat, vertelt onze recruitment consultant meer over de inhoud van de opdracht en de cultuur van de organisatie. We geven de professional ook tips om het gesprek zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Je krijgt van ons alle documenten van de professional. Na het tekenen is de professional klaar om voor je aan de slag te gaan. Wij geven namens jou alle informatie door die de professional nodig heeft op zijn eerste dag. In tussentijdse evaluaties bespreken we de voortgang van de opdracht en helpen wij je als het nodig is. Wij betalen de freelancers binnen 30 dagen en leveranciers binnen 45 dagen.

Vragen over ons recruitmentproces?

Neem contact op met Niels Verheul via niels.verheul@staffingNow.nl of bel hem / 06-40292214 en neem samen de stappen door.

Never leave that till tomorrow which you can do now!

Benjamin Franklin